13 February 2017

Alhamdulillah, Air Dalam Paru-paru Suami Dah Tak Ada

Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru. 

Paru-paru berpunca dari pelbagai keadaan , termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.  Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang paru-paru.


Bagaimana Paru-Paru Berair Berlaku?

Paru-paru berair berlaku dimana Alveoli dipenuhi air ( Alveoli ialah satu kantung dalam paru-paru yang membenarkan oksigen & karbon monoksida untuk bergerak dalam peredaran darah & paru-paru )

Bila alveoli dipenuhi air, maka perjalanan oksigen juga terganggu. Bila terganggu jadi sukar lah untuk kita bernafas dengan sempurna disebabkan saluran pernafasan terganggu.Tanda-Tanda Terkena Paru-Paru Berair

  • batuk yang teruk, samaada batuk kering @ berkahak
  • susah bernafas
  • demam
  • degupan jantung menjadi laju
  • hilang selera makan
  • rasa lemah badan
  • sakit dada

Bagaimana Vivix Boleh Membantu Pesakit?Kandungan Vivix memnpunyai resveratrol & purple carrot yang mana ia membantu memulihkan masalah keradangan dan juga bakteria @ virus yang menjadi punca masalah paru-paru berair.


Resveratrol dalam vivix adalah agen antiradang yang mana ia membantu membaiki keradangan yang berlaku pada apru-paru kita.

Purple Carrot pula adalah antiviral & antibakteria yang mana ia menghapuskan virus dan bakteria yang ada pada paru-paru..

Testimoni Kanser Paru-paru Berair


sebelum ini doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan Suami kena tahan wad seminggu pada bulan 6
Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi tebuk. Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan untuk penyembuhan. Selepas paru-paru berair, suami suspek masalah buah pinggang , jantung, darah tinggi dan juga kencing manis. 
Makan vivix habis sebotol dan berhenti pertengahan bulan 7. Pada bulan 8, 9 dan 10 tak ambil apa-apa supplement.  Pada awal bulan 11, mula semula ambil vivix dan omegaguard.
Alhamdulillah, tak sangka tadi check semua report clear. Doktor kata dah tak ada apa-apa. Air dalam paru-paru dah tak ada dan Normal . Kuman dalam paru-paru, darah dan air kencing pun tak ada.


Nak Cuba.? Meh wassup saya : 011 277 94946 

 

5 Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik Untuk Badan

Assalamualaikum Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik. #1 sumber tumbuhan atau haiwan.  sumber haiwan seperti daging merah mungk...

Popular Posts