30 September 2016

CYST Kecut Selepas Amalkan Cecair Merah

CYST ialah salah satu ketumbuhan abnormal sel dalam badan yang disebabkan oleh faktor radikal bebas. Sama seperti fibroid.Ia boleh tumbuh semula jika radikal bebas tidak dikawal baik oleh antioksidan.

Radikal bebas adalah molekul yang kekurangan satu elektron, dan akan membuat molekul tersebut menjadi tidak stabil dan akan mengambil elektron dari molekul atau sel lain. 

Radikal bebas dapat dihasilkan dari hasil metabolisme tubuh dan faktor luaran seperti asap rokok, hasil penyinaran ultra ungu, zat kimia dalam makanan dan bahan pencemar lain. Penyakit yang disebabkan oleh radikal bebas bersifat kronis, iaitu diperlukan masa waktu bertahun-tahun untuk penyakit tersebut menjadi nyata. 

Contoh penyakit yang sering dihubungkan dengan radikal bebas adalah serangan jantung dan barah. Untuk mencegah atau mengurangi penyakit kronik di sebabkan oleh radikal bebas diperlukan antioksidan.Antioksidan Membantu Kecutkan CYST 


Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. 

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix juga mempunyai kandungan Resveretrol yang dapat berfungsi sebagai agen antiradang dan proses pengoksidaan.

Pemakanan seharian kita boleh menyebabkan perlakunya proses pengoksidaan dan juga keradangan sel.

Resveretrol ini adalah agen antioksidan dan sangat bermanfaat untuk melawan radikal bebas. Keistimewaan resveretrol ini ialah dia anti kulat, anti radang, anti bakteria, anti viral.

Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal. 

Siapa yang memerlukan Vivix? Ya, sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi, demi sebuah kesihatan.

 

Belian 2 botol vivix melayakkan anda mendapat FREE Membership (RM69) , Cash Back (RM30) .. Wassup saya Farah . 01127794946 ...Asal ada kemahuan... Disitu ada highway!! Kenapa highway?

Assalamualaikum Teringat kisah saya dulu. Join shaklee masa pregnant dhani Naik supervisor masa dalam pantang dhani Naik master masa da...

Popular Posts