05 August 2014

Testimoni GLA ComplexBagaimana Gla Complex Shaklee dapat membantu anda kaum wanita.. Farah nak share cikit.. semoga dapat membantu..

Gla Complex Untuk Membantu Anda Cepat Hamil

GLA ( gamma Linolenic acid ) menurunkan kolestrol dan ia membantu melegakan kolestrol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS)  seperti Senggugut,dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan.
Ia juga membantu dalam melegakan kesakitan dan kekkejangan kerana GLA ditukarkan kepada prostagdalin E1.Gla Complex Membantu Dalam  PMS ( Senggugut )

Apabila seseorang itu mengalami senggugut,ia melibatkan kekejangan pada otot dalam rahim dan sekitarnya. Ia berlaku disebabkankan tubuh badan seseorang itu kekurangan GLA ( gamma Linolenic acid ). Bagi menambahkan GLA ( gamma Linolenic acid ) yang diperlukan dalam tubuh badan. Pengambilan GLA Complex amat digalak kan bagi mengatasi masalah senggugut dan juga masalah kesuburan.

Testimoni Pilihan.

Teruskan usaha dan doa anda. Segala yang berlaku pasti ada hikmah nya.. Pilihan di tangan anda. Tidak salah andai anda mencuba.

GLA Complex kecutkan CYST
GLA Complex menjadikan wajah Anda lebih berseri


Hubungi FArah untuk maklumat lanjut.. Daftar ahli untuk lebih penjimatan. 
011-27794946 (sms/whatsapp)
FB :- http://www.facebook.com/keciksangat

5 Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik Untuk Badan

Assalamualaikum Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik. #1 sumber tumbuhan atau haiwan.  sumber haiwan seperti daging merah mungk...

Popular Posts