06 August 2014

Cara Menggunakan Esell

BAgi memudah kan para pelanggan sekalian..Shaklee kini memperkenalkan pembelian online terus kepada pengguna yang bukan ahli. Pengguna hanya perlu mengikut  Langkah-Langkah dibawah untuk urusan pembelian ,pembayaran dan penghantaran produk yang di beli..Pengguna boleh terus membuat pembayaran secara Kad KREDIT atau Kad Debit .Selamat membeli belah.. 

Langkah-Langkah Pembelian Online

1.Pengguna harus KLICK pic ini di tepi kanan blog saya


2. Kemudian anda akan terus dibawa ke LINK pembelian produk shaklee.Seperti gambar dibawah.
Klick Agree dan Klik NEXT

esell2

3. Kemudian Pilih Produk yang anda ingin beli. Untuk 1 Belian pon boleh.. Tiada Had belian. Dan Kemudian Tekann Button Checkout untuk langkah seterusnya.

esell34. Seterusnya.. isi butiran peribadi anda bagi tujuan penghantaran produk. Isi Dengan betul bagi mengelakkan barang anda tidak dapat dihantar.

esell4


5. Kemudian Check semula butiran yang diperlukan sebelum anda menekan button proses for payment..

esell56. Dan ini langkah unutk membuat pembayaran. Sudah siap di isi,klik button confrem payment.esell67. Dan akhir sekali ,anda perlu tunggu proses penghantaran pembelian anda di rumah.. Andai anda mempunyai sebarang masalah. Anda boleh terus hubungi saya untuk semakan dan tindakkan lanjut..

Harap sistem ini dapat membantu anda dan memudahkan segala urusan pembelian anda.. Segala nya dihujung jari..

Untuk lebih penjimatan,Hubungi saya.
Farah
011-27794946 (sms/whatsapp)
FB ;- http://www.facebook.com/keciksangat
No comments:

Post a Comment

7 Petua Mengatasi Masalah Rambut Gugur Selepas Bersalin

Assalamualaikum 😄 Keguguran rambut selepas bersalin adalah perkara normal. Bagi wanita biasa, keguguran rambut sehari adalah dalam lingku...

Popular Posts