06 March 2017

Berhenti Merokok Dengan Sirap Merah

Merokok membuatkan kesuburan terganggu . Merokok boleh menjadi punca kepada sperma tidak berkualiti. Ini kerana merokok menyebabkan sperma tidak berupaya membenihkan ovum (telur wanita).Hasil dari kajian, sperma manusia mengandungi 2 jenis protein iaitu protamine 1 dan protamine 2. Dan pada lelaki yang sihat tanpa merokok, kedua-dua protein ini adalah seimbang.

Tetapi malangnya pada perokok, mereka hanya mempunya terlalu sedikit protamine 2 dan menyebabkan ketidakseimbangan. Hasilnya bila berlaku persenyawaan, ia tak menjadi dan itu juga menyebabkan isteri keguguran.saya bagi ibu minum vivix, dia kata rasa rokok dah pahit macam hempedu. Dia langsung tak boleh isap rokok. Alhamdulillah dah seminggu dia tak sentuh rokok. Selera makan dia pon bertambah.  
 


Lepas consume vivix, rasa rokok dah tak sedap. Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop merokok.


vivix buang rasa nak merokok. saya berjaya kurangkan rasa merokok tahap maksima. vivix membantu membantu melengahkan masa nak merokok.


suami saya dah berhenti merokok selepas ambil vivix. ambil vivix tak sampai sebulan. sekarang adik saya pula amalkan vivix untuk berhenti merokok.
Cara beli Vivix dengan Credit Card / Debit Card . Isikan Details yang diminta untuk memudahkan proses penghantaran.  Klick >>> Beli Vivix

Nak lagi mudah .? Wassup Farah : 011 27794946


Untuk info lanjut tentang vivix >>> Bila Vivix Membantu


Asal ada kemahuan... Disitu ada highway!! Kenapa highway?

Assalamualaikum Teringat kisah saya dulu. Join shaklee masa pregnant dhani Naik supervisor masa dalam pantang dhani Naik master masa da...

Popular Posts