17 May 2016

Awet Muda. Bukan Sekadar Rupa, Tapi Sel-Sel Awak Pun Awet Muda Juga


Rahsia Kulit Cantik / Awet Muda

Jangan tak tahu yang resveretrol ini mampu membuatkan anda awet muda. Resveretrol ni adalah agen antioksidan yang sangat power! Ia berupaya menjaga sel badan dari kerosakan.

Dalam satu landmark study yang dijalankan di Universiti Harvad, sekumpulan tikus diberi makanan yang tinggi lemak dan dalam masa sama diberi resveretrol. 

Hasilnya kumpulan tikus itu hidup 30% lebih lama dari tikus yang tidak mengambil resveretrol, malah tidak mempunyai penyakit kronik.

Resveretrol ini boleh melindungi salur darah dari teroksida dan rosak. Proses pengoksidaan ini boleh menyebabkan penuaan yang cepat.

Makanan yang mengandungi resveretrol adalah seperti purple grapes dan red wine. Tetapi kalau dari makanan sahaja adalah sukar untuk mendapat amount yang mencukupi. 

Bayangkan kita memerlukan 100-250mg resveretrol untuk kesan ini, dan ia bersamaan dengan 170 gelas red wine untuk dapat manfaatnya. Mustahillah kan?

Maka dengan sebab itu ada disediakan supplement yang mengandungi khasiat ini dan memudahkan anda untuk menikmatinya.

Untuk dapatkan khasiat resveretrol, Farah sarankan untuk anda mencuba vivix. Awet muda. Bukan sekadar rupa, tapi sel-sel awak pun awet muda juga.

Wassup For Order : Farah, 011277 94946
5 Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik Untuk Badan

Assalamualaikum Cara Untuk Pilih Sumber Protein Yang Baik. #1 sumber tumbuhan atau haiwan.  sumber haiwan seperti daging merah mungk...

Popular Posts