22 March 2017

Tak Jadi Buat Pemedahan Kepala Selepas 14 Hari Minum Sirap Merah

Image result for stroke

Angin ahmar atau strok ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. 

Bahagian otak tersebut tidak lagi menerima oksigen yang mencukupi dan oleh itu, sel-sel otak akan rosak atau mati, dan mengakibatkan bahagian badan yang dikuasai oleh bahagian otak itu tidak berfungsi.

Angin ahmar ialah kecederaan saraf yang serius dan gejalanya ialah kehilangan fungsi saraf secara tiba-tiba.

Gangguan peredaran darah biasanya terjadi pada sisi arteri peredaran itu, walaupun gangguan ini juga boleh terjadi pada sisivena. 

Angin ahmar telah dikategorikan sebagai kecemasan perubatan yang boleh menyebabkan kerosakan saraf yang kekal serta juga kematian jika tidak dikesan dan dirawat dengan cepat.


Pada puratanya, satu kejadian angin ahmar terjadi pada setiap 45 saat, dan seorang mati setiap 3 minit, akibat angin ahmar. Bagi setiap lima kematian tersebut, 2 kematian adalah orang lelaki dan 3 kematian ialah orang wanita.

Vivix Membantu Pesakit Stroke


Berdoa sambil berusaha. Semua penyakit ada ubatnya. Saya cuba satu produk nie. Memang berkesan. Vivix Shaklee.

Tadi doktor pakar kata isteri saya dah tak perlu operate kepala sebab darah beku dia tak merebak dan stabil. Darah pun dah tak beku.

Lepas amalkan Vivix, tekanan darah isteri kembali stabil banyak sangat perubahan. Walaupun isteri belum pulih sepenuhnya, berita tahap kesihatannya stabil adalah berita yang sangat gembira bagi seorang suami.

Duit boleh dicari. Vivix bukan lah ubat. Ia hanya membantu. Kita hanya berusaha, selebihnya kita berserah kepada Allah.


Vivix adalah supelemen yang hanya membantu bukan ubat. Amalan secara konsisten dan mengamalkan gaya hidup sihat membantu lagi proses penyembuhan penyakit kronik. Teruskan rawatan yang sudah doktor tentukan untuk mengetahui perkembangan dan perubahan terbaru.


Wassup Farah 01127794946

Agen Vivix Shaklee Ready Stock Batu Pahat

Assalamualaikum. Anda mencari Agen Vivix Shaklee yang berhampiran dengan anda.? Pada yang berada di kawasan Batu Pahat, Sri Gading, Parit ...

Popular Posts