13 February 2017

Alhamdulillah, Air Dalam Paru-paru Suami Dah Tak Ada

Paru-paru berair atau juga dikenali sebagai Pneumonia merujuk kepada semua jenis keadaan di mana air berkumpul dalam paru-paru. 

Paru-paru berpunca dari pelbagai keadaan , termasuk jangkitan oleh bakteria, virus, fungi, atau parasit, dan kimia atau kecederaan fizikal kepada paru-paru.  Paru-paru berair merupakan sejenis penyakit radang paru-paru.


Bagaimana Paru-Paru Berair Berlaku?

Paru-paru berair berlaku dimana Alveoli dipenuhi air ( Alveoli ialah satu kantung dalam paru-paru yang membenarkan oksigen & karbon monoksida untuk bergerak dalam peredaran darah & paru-paru )

Bila alveoli dipenuhi air, maka perjalanan oksigen juga terganggu. Bila terganggu jadi sukar lah untuk kita bernafas dengan sempurna disebabkan saluran pernafasan terganggu.Tanda-Tanda Terkena Paru-Paru Berair

  • batuk yang teruk, samaada batuk kering @ berkahak
  • susah bernafas
  • demam
  • degupan jantung menjadi laju
  • hilang selera makan
  • rasa lemah badan
  • sakit dada

Bagaimana Vivix Boleh Membantu Pesakit?Kandungan Vivix memnpunyai resveratrol & purple carrot yang mana ia membantu memulihkan masalah keradangan dan juga bakteria @ virus yang menjadi punca masalah paru-paru berair.


Resveratrol dalam vivix adalah agen antiradang yang mana ia membantu membaiki keradangan yang berlaku pada apru-paru kita.

Purple Carrot pula adalah antiviral & antibakteria yang mana ia menghapuskan virus dan bakteria yang ada pada paru-paru..

Testimoni Kanser Paru-paru Berair


sebelum ini doktor x-ray paru-paru dan buat check seluruh badan dan Suami kena tahan wad seminggu pada bulan 6
Doktor cakap kena tebuk untuk keluarkan air. Nur berkeras tak bagi tebuk. Tujuan tebuk hanya meredakan dan mengeluarkan air sahaja bukan untuk penyembuhan. Selepas paru-paru berair, suami suspek masalah buah pinggang , jantung, darah tinggi dan juga kencing manis. 
Makan vivix habis sebotol dan berhenti pertengahan bulan 7. Pada bulan 8, 9 dan 10 tak ambil apa-apa supplement.  Pada awal bulan 11, mula semula ambil vivix dan omegaguard.
Alhamdulillah, tak sangka tadi check semua report clear. Doktor kata dah tak ada apa-apa. Air dalam paru-paru dah tak ada dan Normal . Kuman dalam paru-paru, darah dan air kencing pun tak ada.


Nak Cuba.? Meh wassup saya : 011 277 94946 

 

Beza Antara Morning Sickness dan Hyperemesis Gravidarum

Kisah Mak Jemah Dan Hyperemesis Gravidum Masa kehamilan pertama dan kedua Mak Jemah disahkan mengalami Hyperemesis Gravidum. Ia berlaku a...

Popular Posts