02 October 2016

Pengurusan Masa Dalam Berbisnes

Saya suri rumah. Dekat rumah saya jaga seorang anak, seorang anak sedara dan suami.. Saya juga bisnes women.

Pengurusan masa sangat penting bagi korang yang buat bis.. Supaya apa.? Supaya kita tidak hilang fokus berbisnes dan juga tak hilang fokus untuk menguruskan anak, suami dan rumah.

Bayangkan jika kite xurusakan masa dengan baik... Tetibe rasa nak buat ini, bila ingat nya lain.. eh nak buat keje lain pulak.. eh yang tuu belum siap.. ehh fb tak update lagi... eh.. nasi belum masak.. eh baju lom baju.. banyak kan ehh nye tuuu...

Jadi uruslah masa dengan baik supaya kite dpt laksanakan apa juga tugas dengan sempurna dan teratur...

01 October 2016

Kisah DownLine Saya

Seronok dapat membantu orang yang memerlukan. Orang yang nak dibantu nie, memang mudah urusannya. Tanpa banyak soal..

Bila kesihatan lebih penting dari duit.. Nak tahu.. sekarang downline Farah nie, sudah pon mengumpul 353 uv hasil dari belian beliau.. dan shaklee akan bagi die rm80++ pada 15/08/2016 nanti..

Dah laa beli barang. Pastuu dapat duit pulakk...

6 July 2016


Dapat wassup dari seorang lelaki yang tanya pasal KENCING BERBUIH. 
Kencing berbuih adalah salah satu tanda awal penyakit buah pinggang.. Pilihan terbaik sudah semestinya adalah VIVIX..

Tanpa perlu banyak penerangan, dia terus buat belian terus 2 botol VIVIX sebab nak kan free membership. Maka, teruslah saya siapkan details untuk menjadi ahli... Brang pon sudah selamat sampai ke tangan.

15 July 2016


Beliau wassup lagi untuk bertanyakan harga Nutriferon.. Saya bagitahu harga ahli, Terus die on untuk belian.. 

Barang Sudah selamat sampai ke tangan...

24 July 2016

Beliau Wassup semula, die kata ada perubahan setetah amalkan vivix, cuma sekarang doktor sah kan beliau ada kolestrol yang sangat tinggi. Saya sugst OmegaGuard & Phytocol-ST. Dapat tahu harga , terus setuju. Dan insyaAllah esok saya akan hantar barang beliau.

Semoga dowline saya terus sihat dan dapat menjalani kehidupan dengan lebih baik..

Image result for downline

Ukhwah Dalam Shaklee

Bisnes Shaklee bukan hanya untuk untuk berniaga sahaja.. Apa yang penting adalah Ukhwah yang terjalin dalam shaklee ni super best..

Tiap orang bermula dengan masalah tersendiri. Mencari supplement Shaklee untuk menyelesaikan masalah.. Lepas amalkan, lasti jatuh cinta.

Bila bermulanya niat untuk berbisnes, tidak akan di tinggalkan begitu.. Akan diajar from Zero To Hero.. Berbual hanya di laman sosial.. Tapi dah rasa macam adik beradik lain mak lain ayah pula =)

Walaupun kami menjalankan bisnes yang sama, tapi tetap sokong menyokong antara satu sama lain. Kerana kami percaya, rezeki tak salah alamat, akan datang kepada orang yang tepat.

Setiap ilmu yang dilimpah kan tidak ternilai. Ada yang mengadakan kelas marketing TANPA CAS BAYARAN. MURAH. FREE. wow.... ilmu yang tidak dapat dibeli dengan wang ringgit.. Mengajar yang baru menjadi lebih berjaya seperti mereka yang telah berjaya...

Banyak sangat yang Farah belajar dari mereka, untuk menjadikan Farah insan yang lebih baik dan memberi manfaat kepada yang lain, insha Allah.
Semoga ukhwah ini berterusan sehingga Jannah.. Love #WAHMillionaire Group .. Love #Ireach Group..

Basic H Shaklee Pencuci Organik 1001 Kegunaan

Bagi mereka yang suka produk organik. Boleh lah cuba Basic H Shaklee nie. Semestinya produk organik ini selamat. Yang tak bahaya untuk kita ...

Popular Posts