15 September 2016

Online Pilihan Side Income Bantu Kukuhkan Kewangan Keluarga Anda

Cari pendapatan sampingan? Ramai orang suka cari duit lebih terutama di zaman yang serba serbi perlukan duit. 

Ada orang mahukan SIDE INCOME sebab perlu menampung hutang yang banyak. Pusing kiri, hutang, pusing kanan hutang. Hingga tidak dapat nak bernafas lagi dan anda perlukan bantuan segera.

Ada yang buat bisnes sampingan sebab ada impian ingin menjadi sesorang yang dapat menjana pendapatan lumayan dari rumah. Ramai blogger popular yang mendapat hasil lumayan dan dapat menyara kehidupan harian malah lebih dari itu dengan menggunakan blog. 

Pada mereka yang tercari-cari income sampingan atau memang mencari peluang untuk impian lebih besar, jom sertai keluarga besar kami, insyaAllah anda tak menyesal punyalah. Malah akan rasa penuh syukur dapat kenal dengan ramai orang yang sudah semacam adik beradik. Dan anda akan membimbing anda sehingga berjaya.


Kami adalah berbeza kerana kami adalah bagaikan sebuah keluarga besar. Kami menjalankan bisnes sepenuhnya menggunakan medium blog dan secara online.

Image result for side income

Kelebihan Group WAHMillionaire


Orang kata kalau nak berguru biarlah kita mencari mentor dan kumpulan yang betul. Sebab sudah biasa kita dengar yang jika salah ikut group kemungkinan cita-cita kita nak berjaya akan jadi sia-sia. Apa yang kami janjikan?
  • Coaching/bimbingan adalah 100% secara online. Maknanya ibu bekerjaya, surirumah, individu yang ingin menyertai kami tidak perlu risau kena keluar rumah untuk mempromosi produk. TIDAK PERLU keluar rumah.
  • Tidak perlukan MODAL BESAR. Modal anda sepenuhnya hanyalah keinginan anda sendiri. Namun hanya yuran minima dikenakan iaitu RM65 sahaja untuk menjadi ahli shaklee. Dan ianya adalah SEUMUR HIDUP. 
  • Bimbingan adalah lifetime dan kami ada SUPPORT GROUP yang boleh membimbing anda yang betul-betul ingin merubah hidup.
  • Masa yang flexible, anda hanya perlukan 2-3 jam sehari untuk buat kerja-kerja bisnes sepeti membuat sharing produk dan sebagainya dan ia boleh dilakukan di dalam RUMAH ANDA SENDIRI.
  • TIADAK PERLU HADIRI kelas atau seminar secara paksaan atau berkala. Kelas yang ada pun adalah optional dan terpulang pada anda untuk ikuti atau tidak tetapi insyaAllah kelas yang ada adalah bermanfaat seperti kelas nutrisi iaitu kelas untuk belajar tentang produk.


Anda benar-benar ingin mengubah kehidupan anda? Ianya bermula dengan satu langkah iaitu dengan mengisi dan klik pada link di bawah. InsyaAllah anda pasti tidak menyesal!

Agen Vivix Shaklee Ready Stock Batu Pahat

Assalamualaikum. Anda mencari Agen Vivix Shaklee yang berhampiran dengan anda.? Pada yang berada di kawasan Batu Pahat, Sri Gading, Parit ...

Popular Posts