13 January 2015

Set Gout Shaklee

Sakit gout adalah berpunca daripada pembentukan kristal-kristal asid urik di dalam cecair sendi. Ubat gout yang biasa dibagi oleh doktor itu boleh mengurangkan sakit gout dan keradangan, tetapi ia tidak boleh mengurangkan akar umbi gout, iaitu asid urik.

Untuk tujuan mengelakkan serangan gout pada masa depan, anda dinasihat untuk lebih fokus pada penyingkiran asid urik daripada badan anda.

Anda boleh mencuba Suplement Shaklee untuk membantu anda mengurangkan serangan gout yang berfokus kepada pentingkiran asid urik daripada badan anda. 


Alfalfa Complex membantu menyingkirkan toksin dalam badan secara semulajadi. Anda juga perlu minum air masak dalam kuantiti yang banyak bagi membantu proses ini berlaku dengan lancar.

Maksimum pengambilan adalah 10 biji sehari. 

330 biji : RM 53.75
700 biji : RM 97.50
Omega Guard penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi-sendi pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga-jaga sebelum bengkak itu menjadi semakin teruk.  

1-2 biji sekali makan sekali sehari.

90 biji : RM 136.00
Performance Drink memastikan tubuh pesakit mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate. Memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.


3 sudu besar sekali bancuh. Ambil sebelum dan semasa bekerja.

539g : RM 82.50


VIVIX - Pilihan yang terbaik.
menggalakkan pertumbuhan mitochindria dalam sel dan melambatkan pembentukan protien AGE yang boleh merosakan sel.


Satu sudu besar sehari.


150ml : RM 475.00

Jadual pengambilan vitamin ini adalah cadangan sahaja. Jadual boleh diubah mengikut kesesuaian masing-masing. Tetapi apa-apa perubahan yang ingin di lakukan, perlu rujuk kepada yang mahir agar tidak ada apa-apa perkara yang tidak elok berlaku. 

Saya juga boleh membuat pilihan vitamin yang sesuai untuk anda mengikut bajet yang anda ada.


Hubungi Saya Jika Anda Perlukan Bantuan 
Selanjutnya.

Demi Kesihatan, Tak Perlu Malu Untuk Bertanyakan Kepada Saya, InsyaAllah Saya Boleh Membantu.

FArah @ Kecik Sangat
ID :- 1116479
011-27794946 sms@whatsapp
COD Kawasan Berdekatan Batu Pahat ,Johor

Agen Vivix Shaklee Ready Stock Batu Pahat

Assalamualaikum. Anda mencari Agen Vivix Shaklee yang berhampiran dengan anda.? Pada yang berada di kawasan Batu Pahat, Sri Gading, Parit ...

Popular Posts