06 January 2015

PROMOSI : Super Gempak January 2015

Belum terlambat lagi Farah hendak bagi tahu tentang promosi harga runtuh yang pihak shaklee telah sediakan. Bukan 1 produk tau, tetapi 3 produk sekali gus.. Untuk dewasa dan juga kanak-kanak. Nak tahu.? Teruskan membaca.

Produk Pertama


Vivix®

Penemuan Revolusioner oleh Shaklee
Kod Produk:10320 (150ml)
 • Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

 • Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.Produk Kedua

Alfalfa Complex

Sumber Nutrien & Klorofil Asli
Kod Produk:10159 (330 tablet), 10162 (700 tablet)
 • Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

 • Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.

 • Sumber alfalfa semula jadi
 • Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.
 • Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu.

Produk Ketiga

Vita-Lea For Children


 • Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea® for Children Chewable dirumus khas bagi memenuhi keperluan 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh anak-anak.
 • Sumber kalsium pembina tulang
 • Baik untuk kesihatan
 • Bekalan harian untuk vitamin B
 • Dipenuhi dengan kebaikan tulen, Vita-Lea® for Children Chewable adalah multivitamin kunyah disahkan halal untuk anak-anak. Ia dipenuhi dengan 19 nutrien penting dan menyediakan 100% Nilai Harian vitamin C. Vita-Lea® for Children Chewable kini mempunyai lebih vitamin D – 600 IU setiap hidangan, yang 150% nilai harian serta memiliki kalsium, magnesium, dan banyak lagi untuk membantu tulang sokongan yang kuat dan badan yang sihat. Dengan perisa yang enak, Vita-Lea® for Children Chewable adalah pasti menyeronokkan.
Senarai Promosi Yang Di TawarkanBeli 3 Percuma 1
Beli 6 Percuma 1

Dapat 5% Potongan Harga Dengan Belian 2 Botol Produk Di Bawah. Produk Yang Sama Sahaja,Tidak Boleh Campur.
Apa Tunggu Lagi.? Jom Tempah.

Klik Di Sini Untuk Belian Alfalfa Complex

Klik Di Sini Untuk Belian Vivix
Klik Di Sini Untuk Belian Vita-Lea For ChildrenTunggu.!!! Kenapa Perlu Bayar Lebih Jika Anda Boleh Berjimat.? Nak Tahu.? 
Hubungi Saya

FArah @ Kecik Sangat
ID :- 1116479
011-27794946 sms@whatsapp
COD Kawasan Berdekatan Batu Pahat ,Johor. 

Agen Vivix Shaklee Ready Stock Batu Pahat

Assalamualaikum. Anda mencari Agen Vivix Shaklee yang berhampiran dengan anda.? Pada yang berada di kawasan Batu Pahat, Sri Gading, Parit ...

Popular Posts