26 September 2014

Keputihan Ketika Hamil

Masalah keputihan memang tidak terlepas bagi setiap wanita. Keputihan boleh menyebabkan kita berasa tidak selesa. Sentiasa ingin menukar panty bagi memastikan kebersihan diri terjamin.. Bagi wanita hamil pula bagaimana.? Adakah keputihan boleh membahayakan bayi dalam kandungan.? Keputihan ytang keluar secara berlebihan boleh menyebabkan infection..


Bagi wanita yang tidak hamil,anda boleh mengamalkan Alfalfa Complex bagi membantu anda menyelesaikan masalah keputihan anda.. Bagi wanita yang sedang hamil,Alfalfa tidak sesuai di amalkan. Usah risau,shaklee ada produk yang boleh membantu wanita hamil mengatasi masalah keputihan ini dan TIDAK membahayakan kandungan anda..


Atasi Masalah Keputihan Anda Dengan KHasiat Bawang Putih.. 

Bawang putih sering digunakan dalam kebanyakan jenis makanan.. Antara Khasiat bawang putih :-

  • membantu melancarkan peredaran darah
  • menurunkan tekanan darah
  • mengurangkan tahap kolesterol
  • berpotensi mengurangkan keletihan semasa mengandung
  • berupaya memusnahkan bakteria berbahaya, kulat dan virus (kajian Universiti Maryland Medical Center)
  • berpotensi dalam membantu dalam merawat jangkitan faraj, termasuk sindrom keputihan semasa mengandung (kajian University of Pittsburgh Medical Center) 
Nak Kena makan bawang putih ke.? oh tidak..xsedap... KAn.?? hehehehe... Shaklee dah buat produk berasaskan bawang putih xde laa kena makan bawang putih kan.?

                    
Garlic Complex 


  • Alisin merupakan sebatian aktif daripada bawang putih yang menyumbang kepada pelbagai manfaat kesihatannya. Alisin tidak terdapat di dalam bawang putih“biasa” – ia dihasilkan apabila bawang putih dihiris halus atau dihancurkan.
  • Bawang putih telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan batuk, demam selesema dan melancarkan peredaran darah.
  • Setiap tablet Garlic Complex Shaklee mengandungi 500 mg bawang putih.
  • Amalkan 2biji sehari sekali makan.

Jangan pandang remeh pada isu keputihan ini.. Lindungi kandungan anda.. Anda boleh menjamin keselesaan diri anda dan juga bayi anda.. 
Ingin mengetahui Kebaikan dan Fungsi Produk Shaklee Dengan Lebih LAnjut?

Baca Disini >>>  DETAILS PRODUCT SHAKLEE

Nak Buat Tempahan Sendiri .? Boleh ..

Klik Disini >>>> TEMPAHAN SENDIRI


Nak Lagi MUrah @ Jimat.. ?Nak Tambah Pendapatan Sampingan.? 4,5,6 angka sebulan..? JOm Sertai Kami..

Boleh Juga jika Anda ingin Menggunakan Produk Shaklee untuk Kegunaan Sendiri... Lebih Jimat...


Hubungi Saya Segera untuk Pendaftaran Dan Saya Akan Masukkan Anda ke Group FB dan Telegram Yang Gempak .. Kami Akan Mengajar Anda Dari A to Z.. FROM ZERO TO HERO.
FArah @ Kecik Sangat
011-27794946 sms@whatsapp
COD Kawasan Berdekatan BAtu Pahat , Johor.
Agen Vivix Shaklee Ready Stock Batu Pahat

Assalamualaikum. Anda mencari Agen Vivix Shaklee yang berhampiran dengan anda.? Pada yang berada di kawasan Batu Pahat, Sri Gading, Parit ...

Popular Posts