Kekal Cergas Selepas Berbuka Bersama CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE

Inginkan Kecergasan Anda Berkekalan Sepanjang Hari Walaupon Berpuasa..?

Hari nie Farah nak share tentang CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE.. Lepas berbuka jek mesti ramai yang menyandar kat dinding.. Sebab perut dah penuh.. Nak bangun pi terawih pon macam malas jek.. Berat jek nk bangun..Jom cuba CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE nie.. Masalah malas,letih n lesu lepas berbuka insyaAllah kan dapat diatasi.




Cara nak minum dan bancuh Shaklee Cinch Tea ini senang sahaja. Ia datang dalam sachet yang kecil. So, just bancuh dengan air sejuk or panas or suam ikut citarasa kita. Tanpa gula. Sangat sesuai diberikan kepada penghidap kencing manis dan sesiapa yang sedang berdiet. Kalau nak tambah gula pun boleh juga. Jyga Boleh  bancuh Shaklee Cinch Tea ini dengan sedikit brown sugar dan perahan lemon. Rasa seperti  ice lemon tea..

KHASIAT DAN KEBAIKAN SHAKLEE CINCH ENERGY TEA MIX

  • Merupakan bahan anti-oksidan (pejuang kanser yang kuat)
  • Membantu mengawal kerosakan DNA
  • Membantu menurunkan paras kalori dalam kolesterol
  • Memberikan stimulasi tenaga
  • Membantu membakarkan lemak
  • Membantu untuk detox
  • Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
  • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
  • Antibakteria dan antiviral
  • Menggalakkan kulit yang sihat
  • Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
  • Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
  • Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan
Macam mana best x.? Jom cuba CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE nie..
Nak tahu harga.boleh contact saya
Farah
011-27794946 (sms/whatsapp)
FB : www.facebook.com/keciksangat
Page : Dunia Kesihatan Anda