Besar Ke Bonus Shaklee.?

Bercerita pasal BONUS, semua jenis pekerjaan akan adanya bonus yang ditawarkan setiap tahun. Siapa yang tak nak bonus kan.? Bonus adalah sumbangan majikan kepada pekerja yang di bayar mengikut prestasi kerja kita dalam tempoh setahun. 



Tetapi dalam Shaklee, BONUS akan di bayar setiap bulan. Bonus akan dibayar mengikut prestasi jualan kita dalam tempoh sebulan itu. Berapa banyak yang shaklee boleh bagi.?

Wow.. Cerita berapa bonus yang shaklee boleh bayar ni, aduhhaiii... payah jugak nak menjawab. Sebabnya. Bonus yang Shaklee boleh bayar adalah UNLIMITED. Maksudnya.? Bonus Shaklee ditentukan oleh anda sendiri sebagai SID. Jika anda ingin 4 angka sebulan, maka usaha yang di lalukan mestilah setaraf dengan impian 4 angka sebulan bonus shaklee.. 

Mustahil.??? Meh kita tengok cerita Seorang SID yang sudah pun mendapat 5 angka BONUS SHAKLEE.. 

Saya menyesal dengan jadi ahli shaklee ni. Kerananya dulu masa bekerja gaji 4 angka, tapi shaklee bagi 5 angka. Menyesal sebab tak join jadi ahli shaklee lebih awal. 
Saya menyesal sebab dengan shaklee juga saya sudah dapat beli 2 kereta dengan hasil titik peluh jual shaklee secara online. Bukan sebab mahu suka-suka tapi shaklee dah bayar bonus kereta, takkan tak mahu ambil kan? Dan saya seronok sebab hanya dengan bekerja dari rumah saya boleh dapat apa yang orang bekerja dapat, lebih lagi kot? Itu adalah berlagak jadi hindarkan perasaan itu hehehehe. Hakikatnya syukurlah ayat lebih tepat.

Klick Untuk Ketahui Cerita Lanjut ↴↴

Capai 5 Angka BONUS SHAKLEE 

Bukan mudah untuk mencapai bonus yang besar dalam shaklee... TETAPI tidak yang mustahil dengan hasil usaha berlipat kali ganda yang kita lakukan. Usah risau jika kita tidak mendapat sokongan daripada keluarga. Jadi kan ianya sebagai semangat untuk kita berjaya. Buktikan pada mereka yang kita mampu buat dan dapat.. 

Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee?
Mudah sahaja hanya klik di sini:


Untuk maklumat lanjut, hubungi saya Nurul Farahdila :
Whatsapp : 011 277 94946
ID Shaklee: 1116479

Lepas Konsisten Sirap Merah, Mak Dah Stop Insulin

Diabetes adalah keadaan dimana paras gula dalam darah terlalu tinggi . Jika dahulu diabetes biasa berlaku di kalangan warga emas tetapi dengan keadaan pemakanan dan gaya hidup yang tidak sihat, diabetes boleh berlaku dikalangan orang muda. 

3 Jenis Diabetes 

    #1 : Type 1 >> Tubuh tidak menghasilkan insulin
      #2 : Type 2 >> Tubuh tidak menghasilkan insulin yg cukup ATAU sel tidak bertindakbalas kepada insulin. 
        #3 : GDM >> Khas untuk Wanita Hamil

        Tanda-Tanda Diabetes Berlaku


        #1 Kerap Kencing

        Tubuh cuba keluarkan gula berlebihan melalui kencing.


        #2 Selalu Kehausan

        Air dalam badan banyak keluar melalui kencing.

        #3 Badan Lesu

        Sel badan tidak mendapat bekalan gula untuk penghasilan tenaga.

        #4 Naik Berat Badan

        Tidak mampu beraktiviti kerana badan lesu.

        #5 Turun Berat Badan

        Badan menggunakan lemak simpanan untuk hasilkan tenaga.

        #6 Luka Lambat Sembuh

        Gula yang ada dalam darah menarik perhatian bakteria.


        Komplikasi Diabetes Yang Boleh Berlaku

        • Kerosakan pada salur darah dan saraf
        • Buah Pinggang gagal berfungsi dengan baik
        • Impotensi - hilang nafsu . Masalah kesuburan .
        • Untuk Ibu Hamil : #1 Risiko bayi besar.  #2 Risiko bayi mengalami hypoglacemia. #3 Risiko bayi mengalami masalah pernafasan. #4 Risiko bayi jaundis.


        " Sejak masuk wad tempoh hari, mak amalkan vivix. Setelah konsisten vivix. Alhamdulillah . Mak masih makan pil hospital tetapi dah stop insulin. "


        Wasap Farah : 011 277 94946














        2 Cara Mudah Jadi Ahli Shaklee

        Ramai yang nak tahu cara jadi ahli Shaklee kan.? Meh hari nie Farah cerita macam mana nak jadi ahli Shaklee. 


        Image result for jadi ahli shaklee

        Cara Jadi Ahli Shaklee

        Nak jadi ahli Shaklee nie ada 2 cara. #1 Secara berbayar. #2 Secara percuma. Jom Farah terangkan macam mana nak jadi ahli dengan 2 cara nie..

        #1 Jadi Ahli Shaklee Secara Berbayar


        Yuran akan dikenakan sebanyak RM69 dan tambah postage RM10.60. Duit tuu bukan untuk kami SID yee... Pihak Shaklee Malaysia yang kenakan.

        Dari yuran itulah nanti anda akan mendapat kit member berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem shaklee, pricelist, dan segala yang berkaitan. 

        Maka ini adalah wajib dibayar oleh sesiapa yang ingin menjadi ahli. Anda akan menikmati peluang mendapat harga ahli yang lebih menguntungkan iaitu 15-20% potongan dari harga retail.


        Kit Member Shaklee

        #2 Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma


        Anda perlu membuat belian produk yang bernilai lebih kurang RM650 dengan nilai 200 uv .

        Anda boleh beli produk shaklee untuk seisi keluarga, kongsi dengan kawan-kawan kerja, sedara mara dan sesiapa sahaja. Kumpul produk apa yang ingin di beli, totalkan untuk dapatkan nilai produk RM650 tadi. 

        Antara produk yang boleh mendapat keahlian percuma dengan mudah adalah jika anda membeli:

        ❤️ 2 botol vivix
        ❤️ 3 kotak collagen powder

        No automatic alt text available.

        Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free membership). Anda akan dapat penjimatan sebanyak RM75 dan cash back Rm30++ yang akan di masukkan dalam akaun bank yang anda daftarkan pada 14hb bulan depannya.


        Kumpul point (UV) untuk sebulan, anda layak dapat bonus berbentuk ringgit Malaysia. Jika anda berbisnes, bukan sahaja dapat kumpul poit untuk bonus, tetapi anda akan dapat untung retails. Harga Ahli - Harga Retails = Untung Cash . Minimum point (UV) untuk melayakkan bonus dibayar adalah 150uv..

        Masih tak paham atau perlukan bantuan.? Meh wasap . Farah akan terangkan A to Z ..  Farah : 011 277 94946 ..



        Shaklee Bagi Kereta Pulak !!!

        Car bonus ni antara yang shaklee tawarkan pada setiap pengedarnya yang layak. 

        Car Bonus Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Leader Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.


        Leader yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Car Bonus.

        Car Bonus Shaklee


        Farah belum lagi dapat Car Bonus dari Shaklee. InysaAllah masih mengejar untuk mencapainya.. 

        Ikuti kisah Mentor saya Wan Fatihanum yang sudah pon peroleh Car Bonus dari Shaklee. ↴↴↴↴↴

        Kereta pertama yang Mj beli hasil car bonus shaklee adalah volkswagon golf. Memang idaman dari dulu Mj sukakan kereta yang saiz kecik senang nak bawak kan. Kalau besar sangat nak parking pun seram pulak.
        Pembelian kereta ni guna sepenuhnya slip bonus dari shaklee. Haa jangan taktau laku tau digunakan untuk buat pinjaman bank. Jangan risau kalau korang takde slip gaji, slip bonus shaklee sudah memadai.
        Rasa macam tak percaya juga dapat kereta free. Iyelah macam free la kan sebab bulanan shaklee bayar duit tu kat kita. Kita pula bayar kat bank. Maknanya tak usik la duit kita yang lain. Untung tak macam tu?
        Image result for volkswagen golf

        Ikuti kisah pengalaman Mentor saya dapat Car Bonus Shaklee 
        ↡↡↡↡↡↡

        Car Bonus Milik Master Wan Fatihanum 


        Saya dan anda juga boleh dapat Car Bonus Shaklee janji ada minat dan kesungguhan nak buat, bukan separuh jalan. Buat dan fokus insyaAllah jalannya mudah mudah je. Doakan saya .. Kita berjaya bersama-sama.